Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanı ve aynı zamanda Katlı Pazaryeri Alışveriş Merkezi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet Demir Gelecek Partisi Adapazarı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Yapılan iadeyi ziyarette İlçe Başkanı Faruk Albay, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Can Seçkin ile görüşen Demir çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanlığı ve Katlı Pazaryeri Alışveriş Merkezi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği olarak hiç bir parti ayırımı yapmadan, her partiye, her STK’ya eşit mesafe olduklarına vurgu yapan Başkan Demir; "Kapımız herkese açıktır. Bizde aynı şekilde tüm partileri rahatlıkla ziyaret edebiliriz" dedi.

Gelecek Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Faruk Albay ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu ise kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek; "Biz ne kadar bir partiye mensup olsak bile. Amacımız Adapazarı'na hizmet etmektir. Gayemiz, vatan millet Sakarya'dır" dedi.

Başkan Mehmet Demir ziyarette sonunda ise Covid-19 tedavisi sonrasında iyileşen Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu' na çiçek takdim ederek, "Geçmiş olsun" dileğinde bulunurken, yine Covid-19 tedavisi sonrasında iyileşen Doğrul Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Doğrul'a da "Geçmiş olsun" dileğinde bulundu.