Son aylarda hastane önlerinde ‘ilaç alacam ama para eksiğim var’ diyerek vatandaşlardan sürekli para isteyen kadınlar artık sıkıntı yaşatmaya başladı. Hastaneye gelen vatandaşların önüne çıkan ve para isteyen bu kadınlardan bazıları ise para vermeyen şahıslara tepki gösteriyor. Kendisini uyaran vatandaşlara da tepki gösteren kadınlar her gün para istemeye devam ediyor.

Son olarak Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Kampüsü’nde bir vatandaştan yine ‘8 lira eksiğim var’ diyerek ilaç parası isteyen bir kadın kameraya yakalandı. Kendisini uyaran vatandaşa ‘sen beni kesiyorsun’ diyerek çıkışan kadın ile vatandaş arasında kısa süreli bir tartışma da yaşandı. 

Halk54.com’a ihbar hattına gelen o anların video kayıtlarında vatandaş, “Sabahtan beri 8 TL eksiğim var diyorsun ama sabahtan beri dolanıyorsun” demesi üzerine vatandaşlardan para isteyen kadın “Sen beni niye kesiyorsun” dedi. Bunun üzerine vatandaş, “Ben sana niye bakayım. Kandırıyorsun insanları. Ben buraya her gelişimde 8 TL eksiği olan herkese para verdim. Dürüst değilsiniz. Dürüst olun. Sorun yok. Hem ben seni niye keseyim. Bir de hamilesin” dedi.