Akyazı ilçesinde yaşayan Melahat Oruç isimli kadın kızı Fatma Kaymaz'ın bulunması için ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'a katıldı.

KIZIM YÜZDE 45 ZİHİNSEL ENGELLİ EVLİLİK YAPAMAZ!

Anne Oruç, katıldığı programda iki çocuk babası Ahmet Kaymaz'ın yüzde 45 zihinsel engelli kızı Fatma Kaymaz'ı kaçırıp evlendiğini iddia etti. Anne Oruç, kızının zihinsel engelli kontenjanından bir iş yerinde çalıştığını ve 4 bin civarı para aldığı için kızını kaçırdığını tekrar iddia etti. Anne Oruç, ''Kızımın yüzde 45 engeli var. Bir evlilik yürütecek durumu yok. Kızım 4 bin lira maaş alıyor. Maaşı yüzünden evlendi" dedi.

'MAAŞIMI ÇEKİP KAYNANAMA VERİYORUM'

İddiaların odağındaki Fatma Kaymaz, canlı yayına bağlanarak bazı açıklamalarda bulundu. Kaymaz, "Ahmet Kaymaz beni kaçırmadı. Biz severek kaçtık. Çok şiddet gördüm. Kaçtım geldim buraya. Kaynanamla birlikte eşimin çocuklarına bakıyoruz. Ben çalışıyorum. Maaşım 4700 lira. Maaşı çekip kaynanama veriyorum" sözlerini sarf etti.

Fatma Kaymaz ve Ahmet Kaymaz'ı stüdyoya davet eden programın sunucusu Esra Erol, konuya pazartesi devam edileceğini söyledi.

Anne Oruç'ta kızına sürekli maaşı için kendisi ile birlikte olduğunu ifade ederek kızına sürekli uyarılarda bulundu.