Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında yeni vaka ve hasta sayıları her geçen gün artarken, Sakarya Valiliği'nde koronavirüs toplantısı gerçekleştirildi.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın başkanlık ettiği koronavirüs toplantısına İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Kutlu ve diğer yetkililer de katıldı. 

Vali Kaldırım, toplantıda şehirdeki koronavirüs vaka ve hasta sayıları ile ilgili son durumu değerlendirdi. Hastanelerdeki durum ve tedbirlerin de ele alındığı toplantıda önümüzdeki günlerde bazı kararların da alındığı gelen bilgiler arasında. 

Öte yandan Sakarya Valiliği'nin Twitter adresinden paylaşılan fotoğraflarda, toplantıya katılanların maske taktığı ve sosyal mesafeye dikkat ettiği görüldü. Sakarya Valiliği "Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım’ın başkanlığında, ilimizde COVİD-19 ile mücadele çalışmalarının detaylı bir şekilde ele alındığı ve son durumun değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi." mesajıyla fotoğrafları paylaştı.