Olay, 12 Ekim 2026 günü saat 15:00 sıralarında Hendek ilçesi Kadifekale Mahallesi’nde meydana geldi.

FINDIK AĞACININ DALI KAVGAYA NEDEN OLDU
Alınan bilgilere göre; Musa A. (47), Enes A. (17) ile Murat M. (52), Nurgüzel M. (48) ve Gönül Ç. (55) isimli şahıslar arasında fındık ağacının dalının kesilmesi meselesi yüzünden sözlü tartışma çıktı.

Yasak aşk iddiasıyla eşini ve MHP İlçe Başkanını öldüren emekli polis üçüncü kez hakim karşısında
Yasak aşk iddiasıyla eşini ve MHP İlçe Başkanını öldüren emekli polis üçüncü kez hakim karşısında
İçeriği Görüntüle

SOPA VE BALTALARLA BİRBİRLERİNE SALDIRDILAR
Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, taraflar birbirlerine yumruk, sopa ve baltalarla saldırdı. Tarafların birbirlerine yönelik tehdit ve hakaretlerde bulunduğu kavgada 5 kişi darp sonucu yaralandı.

TARAFLAR BİRBİRİNDEN ŞİKÂYETÇİ OLDU
Kavgada darp sonucu yaralanan şahısların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kavganın ardından taraflar birbirlerinden şikâyetçi oldu. Olayın ardından Nurgüzel M., Enes A. ve Musa A. hakkında tedbir kararı talep edildi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Jandarma ekipleri tarafından Musa A. ve Gönül Ç. gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.