Okullarda 21 Ocak'ta başlayan ve 5 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek olan “Kış Okulları” kapsamında bilim, sanat, matematik ve İngilizce olmak üzere 4 alanda, eğlenceli ve yenilikçi öğrenme yaklaşımları içeren kurslar sürdürülüyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, kış okulları kapsamında Erenler Ali Dilmen İlkokulu ve Adapazarı Yenigün Ortaokulunda açılan kurslara katılan öğrencilerle bir araya geldi.

Okullarda açılan bilim, sanat, matematik ve İngilizce kurslarının eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerin akademik başarılarının artırılmasına büyük katkı sağladığını belirten İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı yarıyıl tatili boyunca da öğrencilere Bakanlık tarafından böyle bir imkân tanımasının büyük önem taşıdığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: 45 bin atama yapılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: 45 bin atama yapılacak

Kış okulları kapsamında kursları ziyaretinde görev alan öğretmenlere teşekkür eden Savaşçı yarıyıl tatili boyunca sürecek eğitimlere katılan öğrencilere başarılar diledi.