Kaynarca Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve geleneksel hale gelen Çocuk Şenliği, iki günlük kesintisiz eğlencenin ardından sona erdi. Hafta sonu boyunca binlerce çocuğun ve ailenin akın ettiği Kaynarca Belediye Meydanı, tarihi günlerinden birini yaşadı.
İki gün boyunca 13.00 ile 23.00 saatleri arasında kurulan dev oyun parkurlarında enerjilerini atan Kaynarcalı minikler, kendileri için hazırlanan ücretsiz ikramlarla da çifte bayram yaşadı. Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği şenlik, ilçede adeta dev bir panayır havası estirdi.
Şenliğin bitimiyle birlikte alandan ayrılan miniklerin, Kaynarca Belediye Başkanı Kadir Yazgan’a yönelik sevgi gösterileri ve çektikleri teşekkür videoları şenliğe damgasını vurdu. Kendilerine bu güzel hafta sonunu hediye eden "Kadir Amcalarına" ekran karşısından el sallayarak teşekkür eden çocukların mutluluğu kameralara yansıdı.
Gelen sevgi dolu mesajlar karşısında duygularını dile getiren Kaynarca Belediye Başkanı Kadir Yazgan ise, "İki gün boyunca tek bir gayemiz vardı; o da çocuklarımızın yüzünü güldürebilmek. Şenlik alanımızdan yükselen o neşeli çığlıklar, çocuk dünyasının o saf mutluluğu bizim en büyük ödülümüz oldu. Bizlere sevgiyle teşekkür eden tüm evlatlarımızın gözlerinden öpüyorum. Kaynarca için, çocuklarımız için çalışmaya ve onların yüzünü güldürmeye devam edeceğiz" dedi.




