Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde, Kocaali İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Melen Çayı'nda ortak denetim gerçekleştirildi.

Saat 10.00 ile 17.00 arasında yapılan denetimlerde, su ürünleri kaynaklarının korunmasına yönelik kontroller kapsamında çay içerisinde yasa dışı avcılıkta kullanıldığı belirlenen av araçları tespit edildi.

30 KASNAK VE 5 TAKIM UZATMA AĞINA EL KONULDU
Denetimlerde suya yerleştirilmiş 30 adet kasnak (pinter) ile 5 takım uzatma ağı ele geçirildi. Söz konusu av araçlarına, mülkiyetinin kamuya geçirilmesi amacıyla el konuldu.

Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, su ürünleri kaynaklarının korunması ve kaçak avcılığın önlenmesine yönelik denetimlerin ilgili kurumlarla iş birliği içerisinde sürdürüleceğini bildirdi.

Geyve'de iki TIR çarpıştı: D-650 kara yolunda Pamukova istikameti trafiğe kapandı
Geyve'de iki TIR çarpıştı: D-650 kara yolunda Pamukova istikameti trafiğe kapandı
İçeriği Görüntüle

3464-41241-177