AK Parti Sakarya Milletvekili Ertuğrul Kocacık, Serdivan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Karadeniz Kıraathanesi’nde düzenlenen kahvaltı programında Serdivan Belediye Başkanı, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı ve partililerle birlikte hemşehrileriyle aynı sofrayı paylaşan Kocacık, vatandaşlarla sohbet etti.

Programda kent ve ilçeye ilişkin gündemlerin yanı sıra vatandaşların görüş ve düşünceleri de dinlendi.

“MİLLETİMİZLE İÇ İÇE OLMAYI ÖNEMSİYORUZ”
Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kocacık, siyaset anlayışlarının temelinde vatandaşlarla iç içe olmanın ve hemşehrilerin taleplerini dinlemenin bulunduğunu belirtti.

Kocacık paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

MHP Adapazarı kahvaltıda buluştu
MHP Adapazarı kahvaltıda buluştu
İçeriği Görüntüle

“Serdivan Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız ve kıymetli dava arkadaşlarımızla birlikte kahvaltı programında hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmanın, gönül gönüle sohbet etmenin mutluluğunu yaşadık.

Bizim siyaset anlayışımızın temelinde Milletimizle iç içe olmak, gönül bağlarımızı güçlendirmek ve her bir hemşehrimizin sesine kulak vermek var.

Samimi muhabbetleri, kıymetli düşünceleri ve misafirperverlikleri için tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”

H Sf O4 M O Wo A Ad Be6H Sf O4 M L Wc A A Rti YH Sf O4 M G W M A A 6N