Adapazarı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Öztürk, doktora eğitimini tamamlayarak “doktor” unvanını aldı.

Başarısını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyuran Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

“…ve insan için ancak çalıştığı vardır.” (Necm, 39)

Uzun bir yolculuğun, sabrın, emeğin ve duanın sonunda hamdolsun doktoramı tamamladım.

Yoğun hayatlarımıza rağmen gösterdiği anlayış, hatırşinaslık ve rehberlikle akademik istikametimin netleşmesinde çok büyük emekleri olan danışmanım Prof. Dr. İdris Sarısoy Hocama kalbi şükranlarımı arz ediyorum.

Prof. Dr. Rahman Dağ Hocama kıymetli katkı ve destekleri için ayrıca müteşekkirim. Jüri üyesi hocalarım Prof. Dr. Ali Erken, Prof. Dr. Selçuk Koç ve Doç. Dr. Recep Yücedoğru Hocalarıma katkıları ve kabulleri için gönülden teşekkür ederim.

Üzerimde emeği bulunan tüm hocalarım, ailem, dostlarım ve dualarıyla güç veren herkesten Allah razı olsun; daha güzelleri onlar için nasip olsun.

Karaman kavşağında ölümcül tehlike
Karaman kavşağında ölümcül tehlike
İçeriği Görüntüle

Rabbim mahcup etmesin, istikametinden ayırmasın."