3 aylık yaz arası sonrasında yeni dönemin ilk zili çaldı, öğrenciler okul sıralarına geri döndü. Okul öncesi, ilkokul 1 ve 9'uncu sınıfa adım atan öğrenciler için 4-8 Eylül uyum haftası da bu çerçevede geride kaldı.
2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çalmasıyla Sakarya’da 793 okulda 227 bin 692 öğrenci ders başı yaptı.
AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, okulların açıldığı ilk gün ziyaret ettiği okulda öğrencilerin yoğun sevgisiyle karşılaştı.
Öğrencilerin sevgi seli karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Milletvekili İnci, adeta unutamayacağı bir gün yaşadı. Milletvekili İnci'nin minik öğrencilerin yoğun ilgisi ile oluşan sevgi seli karşısında yaşadığı o anlar kameraya böyle yansıdı.