Kaza, Anadolu Otoyolu Düzce kesiminde Düzce gişeleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametinden İstanbul İstikametine gitmekten olan E.B idaresindeki 34 HY **** plakalı inşaat işçilerini ve malzemelerini taşıyan pikabın lastiği patladı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç takla attı. Kazada araç sürücüsü E.B. ile araçta bulunan H.G ve B.A. yaralandı.

Yoldan geçen sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve otoyol jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesine ve Düzce Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Araç ve yola savrulan inşaat malzemelerinin kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Sakarya'daki sahte kaşar peyniri operasyonunda flaş gelişme! Baskın görüntüleri ortaya çıktı Sakarya'daki sahte kaşar peyniri operasyonunda flaş gelişme! Baskın görüntüleri ortaya çıktı

A W459967 01A W459967 02A W459967 03A W459967 04