CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, miting programı ile ilgili açıklama yaptı.
Genel Başkan Özgür Özel'in 26 Nisan’da Sakaryalılar ile buluşacağını kaydeden Curoğlu,; "
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, miting programı kapsamında Sakarya’da yurttaşlarımızla buluşacaktır.
Miting 26 Nisan Pazar günü saat 16:00’da Kent Meydanı’nda (Demokrasi Meydanı) gerçekleştirilecektir.
Bugün Türkiye, derinleşen ekonomik kriz, artan adaletsizlik ve halkın iradesini yok sayan anlayış nedeniyle ciddi bir çıkmazın içerisindedir. Bu süreçte Sakarya’dan yükselecek ses; yalnızca bir miting değil, halkın iradesine sahip çıkma çağrısı olacaktır.
Sakarya, emeğin, üretimin ve dayanışmanın şehridir. Bu şehirde; hukuksuzluğa, adaletsizliğe ve rant düzenine karşı güçlü bir irade vardır.
26 Nisan’da Demokrasi Meydanı’nda verilecek mesaj nettir:
Bu ülkenin geleceği, halkın iradesiyle yeniden şekillenecektir.
Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanlığı olarak, tüm hemşehrilerimizi bu güçlü buluşmaya davet ediyoruz.
Sakarya hazır. Halk hazır. Türkiye değişime hazır." ifadelerini kullandı.




