Sakarya’nın en köklü gazetelerinden Adapazarı Gazetesi ve Sakarya'nın haber kaynağı HALK54 haber sitesi ile birlikte birçok medya kuruluşunu bünyesinde barındıran Ada Okur Medya'nın yeni medya merkezi “Ada Okur Medya Plaza” törenle açıldı.
Açılışın ardından, Sakarya Balık Tutkunları Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Kulübü Derneği Başkanı Faruk Baştürk ve dernek yönetimi, yeni medya merkezine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Dernek heyetini, Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Cumalı, HALK54 Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Eryılmaz ve duayen gazeteci Murat Uygun karşıladı.
Ziyarette dernek başkanı Faruk Baştürk, Ada Okur Medya Plaza’nın Sakarya basınına güç katacağını belirterek başarı temennilerini iletti.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.