Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği’nden bayram çarşısı Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği’nden bayram çarşısı

Sakarya Valiliği, son günlerde bazı dolandırıcıların, kendilerini vali, vali yardımcısı ya da valilik çalışanı gibi tanıtarak yardım talebinde bulunduğunu belirterek vatandaşları uyardı.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde, Valiliğimiz, Sayın Valimiz ve Vali Yardımcılarımız adına arayarak yardım talebinde bulunan kişiler olduğu yönünde şikayetler alınmaktadır.

Kamuoyunun bilmesini isteriz ki, Valiliğimizin, Sayın Valimizin veya Vali Yardımcılarımızın bu şekilde bir talepte bulunması söz konusu değildir. Bu tür aramalara kesinlikle itibar edilmemesi büyük önem arz etmektedir.

Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına dikkatli olmaları, bu tür durumlarla karşılaşmaları halinde derhal 112 Acil Çağrı Merkezi veya Emniyet birimleri ile iletişime geçmeleri önemle rica olunur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."