Son aylarda şehrin çeşitli yerlerinde sıklıkla yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle elektronik cihazlar zarar görürken, hayat akışı da olumsuz etkileniyor.

Arifiye ilçesine bağlı Arifbey Mahallesi'nde oturan vatandaşlar, son 2 gündür sürekli olarak elektriklerin kesilmesine isyan ettiler.  Belli belirsiz yapılan elektrik kesintilerinden artık usandıklarını belirten vatandaşlar, Halk54.com WhatsApp İhbar Hattına gönderdikleri şikayet mesajında bölgenin en büyük elektrik dağıtım şirketi olan Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye (SEDAŞ) seslenerek artık kesintilerin son bulması çağrısında bulundu.

Halk54.com WhatsApp İhbar Hattına yaşadıkları elektrik kesintileriyle ilgili şikayetini dile getiren vatandaşlar, "Koronavirüs pandemisi nedeniyle zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu yetmezmiş gibi birde SEDAŞ'ın elektrik kesintileriyle uğraşıyoruz. Son 2 gündür elektriklerimiz sürekli gidip geliyor. Kesintiler artık rutine bağladı, SEDAŞ buna kalıcı bir çözüm üretmiyor. Elektrik faturalarını günü gününe alan SEDAŞ, elektrik kesintisi konusunda hepimizi mağdur ediyor. Evdeki elektronik eşyalarımız zarar görmeye başladı. Artık bu kesintileri bitirin" dedi.