İlçe esnafını kapı kapı gezen Başkan Özen, esnafın görüş, talep ve önerilerini de yerinde dinledi.
Göreve geldiği günden beri halkla iç içe olan ve esnafı sürekli ziyaret ederek taleplerini dinleyen Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, esnafı ziyaret ederek hem Miraç Kandillerini tebrik etti. Aynı zamanda talep ve sorunlarını yerinde dinledi. Esnaf ziyaretlerini önemsediğini belirten Başkan Özen, halkın sorunlarına hızlı çözümler üretebilmek için ziyaretlerine her zaman olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğini belirtti.



SORUNLARI EN İYİ ESNAF BİLİR
Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen yaptığı açıklamada, “Bu mübarek günde esnafımızı ziyaret ederek hem Miraç Kandillerini kutlamak hem de hayırlı işler dileğinde bulunmak istedik. Sohbetlerine de misafir olduğumuz esnafımızın taleplerine hızlı çözümler üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Halkımızın, esnafımızın görüşlerini çok önemsiyoruz. Çünkü sorunları en iyi bölgede yaşayan esnaflarımız bilir. Bugün de böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Bir kez daha Miraç Kandilimizin Sapanca’mıza, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

HEDEF MAVİ RENK
Dinamik denetim sürecinde de esnafı sık sık ziyaret eden Başkan Özen. “Hem kendi sağlığımız, hem de diğer insanların sağlığı için aynı kararlılıkla mücadeleye devam etmeliyiz. Özlediğimiz günlere kavuşmak için lütfen tedbiri elden bırakmayalım. Bu süreci hep birlikte sağlıklı bir şekilde atlatabiliriz. Salgın döneminde kontrollü normalleşeme sürecine girdik. Bu dönemde salgının risk durumuna göre tüm yurtta iller sınıflandırıldı. Bu listede ilimiz kırmızı grupta yer alıyor. Bu haritadaki hedefimiz mavi renkte yer almaktır” dedi.