İşte o şikayet...

Merhaba,  saat 14.00 sırasında İnci Göz Hastanesi’nin oraya aracımı park ettim. Ailemle doktora geldim. Çocuk kucağımda uyudu. Araçlar bizim aracımız çok yakın olunca aracıma binmem zor oldu. Bir baktım yanımdaki engelli aracı çıkmaya çalışıyor. Yaşlı bir kadın geri geri araçla çıkamıyor. Park görevlisine ‘üstat yardım eder misin! Bayan çıksın. Bizde aracımıza binelim” dedim. Birden bir adam geldi. Ellerinde fişler ‘bunların paralarını ödemek istiyorum’ dedi.

Bu sefer kadın zaten çıkamıyor. Ben zaten binemiyorum. Görevliye bir daha seslendim ve ‘üstat yardım eder misin. Bir dakika yardım eder misin’ dedim.  Ayrıca ‘ücreti zaten alırsınız. Bayan çıksın, ben çocuğu araca bindireyim. Sonra 10 dakika beklerim’ dedim. Görevli bana ‘işimi senden mi öğreneceğim’ diyerek bana hakaret etti. Bende “Doğru işinizi ben öğretmeyeceğim” dedim.

Yine “Takibi belediye sizleri işe alırken önce vicdan terbiyesi yapacak. Sonra bizden oy alacak. Ondan sonra sizleri işe alacak. Tabi ki” dedim. Kollarımda çocuğum ile bayan yardım etti. Aracını çıkardı. Ardından ben de görevliyi resim çektim.

Kim olduğunu bilin diye de sizlere şikayet etmek istemedim. 3 kuruş otopark parası almak için vicdanı bitmiş kişiyi herkese duyurmak istedim. Önce parasını al ama sonra “vatandaş ne yaparsa yapsın” gibi tavırlı olan kişileri denetlemiyorsunuz! Denetlemiyorlar mı! Saygılar...