DURMAK YOK
Sakarya’nın gelişmesi ve yaşam kalitesinin artması anlamında yolun büyük önemi olduğuna vurgu yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 16 ilçede asfalt taarruzuyla birlikte 20 aylık süreçte 700 bin ton asfalt serildiğini anımsattı. Asfaltla birlikte yol yenileme çalışmalarının da yapıldığını anımsatan Yüce, caddeleri yeni yüzlerine kavuşturduklarını dile getirdi. Yeni yılda asfalt başta olmak üzere bütün hizmetlerin Pandemi’ye rağmen dolu dizgin süreceği mesajı veren Yüce, Dönüşüm çalışmalarıyla ulaşımın daha rahat olduğuna dikkat çekti.

700 BİNLİK REKOR
Yolun medeniyet olduğunu ve bu bilinçle birlikte Sakarya’da rekor seviyede asfalt attıklarının altını çizen Yüce, “Kocaali’den Taraklı’ya Hendek’ten Sapanca’ya tüm ilçelerimizde ve ayrıca şehir merkezimizde asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor, güzergahları yeniliyoruz. Gerek ilçelerde gerekse de şehir merkezimizde yaptığımız yenileme çalışmalarıyla ulaşımlar rahat bir şekilde yapılıyor. Geride kalan 20 ayda 700 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdik. Rekor seviyelere ulaşan bu çalışmalarda emek gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

2021’DE HİZMETLER SÜRECEK
Ulaşımda dönüşümün yeni yıl ile birlikte yeniden ivme kazanacağının altını çizen Başkan Ekrem Yüce, “Her zaman ifade ediyorum; siyaset anlayışımızın temelini hizmetlerimiz oluşturuyor. Hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri inşallah tek tek yerine getirmeye devam edecek, şehrimize değer katacağız. Ulaşımda başlattığımız dönüşüm atağının bir kolunu da modern yollar oluşturuyor. Sorumluluğumuz altında olan arterleri de planlamalarımız dâhilinde asfaltla buluşturacağız.” dedi.

ULAŞIMDA ATAK
Yüce, “Adapazarı Sakarya Köprülü Kavşak projemizi başlattık. Bu projeyle birlikte şehir girişimiz nefes alacaktır. Burada yoğun bir çalışmamız var. Sebahattin Zaim -Yazlık Köprülü Duble Yol projemizde artık sona geldik. Yeni bölünmüş yollar inşa ettik. Bilimsel veriler ışığında yeni duble yol çalışmalarını da yeni yıl içerisinde hayata geçireceğiz.” dedi.