CHP Serdivan Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldırım, Paraşüt tepe olarak bilinen Serdivan Kırantepe’nin önemli bir turizm alanı olduğuna belirterek, “ Burası hem manzarası, hem de paraşüt sporu açısından muhteşem güzelliğe sahip bir yer. Ancak gelin görün ki bu muhteşem yerin kıymetini maalesef bilen yok. Bizde vatandaşları ve belediyeyi çevreye duyarlı olmaya davet etmek için çevre temizliği yapmak istedik” dedi.

230 metre yüksekliği bulunan Kırantepe’nin İstanbul’a 148, Ankara’ya 350 km uzaklıkta olduğuna da dikkat çeken Yıldırım; “ Buraya yakın illerden çok sayıda adrenal tutkunu vatandaş uçmak için geliyor. Ancak gördükleri manzara karşısında ikinci kez gelmek istemeyenler oluyor. Çünkü etraf akşamcılardan kalan alkol şişeleri ve çöplerle dolu. Burası altın değerinde bir yer ve gerekli önem verilmiyor. Serdivan Belediye Başkanımızdan burasını akşamcıların mekanı olmaktan kurtarıp, ailelerinde rahat gideceği güzel, temiz bir mekan yapmasını bekliyoruz” şeklinde istekte bulundu.

CHP Serdivan Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldırım, yaptıkları çevre temizliği etkinliğine katılan İl Kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu ve Serdivan İlçe Başkanı Atilla Karahan’a da teşekkür etti.