Adapazarı’nın bir çok noktasında sokak köpeklerine yönelik besleme ve tedavi çalışmasıyla tanınan hayvansever Sibel Arın Sezer yine yollardaydı. Aç ve yaralı köpekleri besleyen Sezer, donmak üzere olan yavru köpekleri de müdahale etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sezer, “Sizlerin desteği olmasa ben bu gördüklerinizin hiçbirini maddi olarak yapamam. Gerek mama, gerek battaniye ve ilaçlar sizlerden gelen destekler sayesinde bu çocuklara ulaşıyor” dedi.

Sezer, “Evet bugün çok yoruldum üşüdüm bellerim ağrıdan koptu ama bu gece huzurlu bir şekilde uyuyabileceğim. Ormandalar yalnızdılar, kimsesizler ama benim elimden bu kadar “ sözlerini paylaştı.

Sezer, “Destek veren yanımda olan benim ve bu çocuklar için bize dua eden herkesten Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bu çocuklara mama göndermek  isteyenler @patifood sitesine girerek şehir Sakarya sonrasında @sibel_arin_sezer işaretleyerek bize mama gönderebilirsiniz unutmayın. Sizlerin desteği olmasa ben tek başına bunların altından kalkamam iyi ki varsınız” dedi.