Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Akyazı Harunusta Mahallesinde 700 metrelik beton yaya yolu imalatını tamamladı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi  Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışma kapsamında tamamlanan yol ulaşama açıldı. YOLBAK Dairesi Başkanlığı ekiplerinin tamamladığı yaya yolu çalışmasının kırsal mahallelerde hız kesmeden süreceği öğrenildi.

Geyve ilçesinde de toplamda 14 bin 100 metrelik güzergâhın milli ve yerli kaynaklarla hayata geçirileceğini belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “İlimizin 16 ilçesinde beton yol çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmaların önemi milli ve yerli oluşudur” dedi. Şehrin ulaşım ağının gelişimi açısından önemli çalışmalar yapıldığını belirten Yüce, “ Geyve ve Taraklı ilçelerimizi kapsayan 37 kilometrelik sıkıştırılmış beton yol çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Şehrin kuzey bölgelerinde de sıkıştırılmış beton yol çalışmalarıyla Kocaali ve Karasu’da yaklaşık 46 kilometreyi kapsayan çalışma yapıldığını belirten Sakarya Büyükşehir belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Her alanda, her anlamda milli ve yerli çalışmalarımız sürecek. Tarımda olduğu gibi bu tip çalışmalarda da önceliğimiz Milli ve Yerlidir” dedi.