Pamukova ilçesine bağlı Elperek Mahallesinde yaşanan olayda, 17 yaşındaki S.T. isimli lise öğrencisi, arkadaşı ile birlikte yüz yüze eğitim için okula doğru yola çıktı. 2 lise öğrencisi, Mevlana Caddesi üzerinde ilerlediği sırada başıboş dolaşan sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. 

Bağırarak köpeklerden kaçmaya başlayan gençlerden biri kurtulurken, köpekler 17 yaşındaki S.T.'yi kovalamaya devam etti. Bir duvarın üstünden atlayıp köpeklerden kurtulmaya çalışan S.T., duvardaki demir tellere takılıp yere düşerek yaralandı.

Gencin yardımına koşan çevredeki vatandaşlar köpekleri korkutarak kaçırırken, yaralanan genç Pamukova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kulağından ve çeşitli bölgelerinden yaralanan 17 yaşındaki S.T., tedavisinin ardından taburcu edildi. 

Korku dolu anlar yaşayan gencin babası Ramazan T. ise yaşanan olaya tepki gösterdi. Başkalarının canı yanmadan bir an önce bu konuyla ilgili yetkililerden çözüm bulunmasını isteyen Ramazan T., "Bu olay daha kötü sonuçlanabilirdi" diyerek yardım istedi.