HALK54.COM/Nurettin ERYILMAZ
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'ya yılda 5 milyon enerji tasarrufu sağlayacak olan Güneş Enerji Santrali lansmanında açıklamalarda bulundu. Başkan Yüce, şehrin ulaşım geleceğinde çok önemli bir yere sahip olacak proje olan SGK Köprülü Kavşağı'nın isminin Sakarya Köprülü Kavşağı olarak değiştiğini duyurdu.

Şehrin temizliğine maksimum önem verdiklerini belirten ve her ay farklı bir proje hayata geçirdiklerini aktaran Başkan Yüce, "Göreve geldiğimiz günden bugüne, yürüttüğümüz tüm çalışmalarda çevreci bir yaklaşımı prensiplerimizin en başına koyduk. Şehrimizin temizliğine maksimum önem gösteriyoruz. Atıklarımızın ayrıştırılması, doğaya zarar vermeyecek şekilde bertaraf edilmesi ve geri dönüştürülerek kullanılması noktasında pekçok çalışma yönetiyoruz. Kurduğumuz sistem ile şehrimizin tamamındaki atıkları kontrol ediyor ve düzenli bir şekilde bertaraf ediyoruz. Projeler üzerinde her geçen gün farklı farklı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Her ay farklı bir proje hayata geçiriyoruz" dedi. 

Sigorta Kavşağı'nın yeni isminin Sakarya Köprülü Kavşağı olarak değiştiğini açıklayan Başkan Yüce, "Şehrimizin tam merkezine girişte Erenler hattını bölen, direkt Adapazarı'na devam eden ve Serdivan hattına doğru giden orta noktadaki kavşağın ismi bundan böyle inşallah Sakarya Köprülü Kavşağı olacak." dedi.