''Bu şehire bu işçiye fabrikaya zarar verirmesin ona bakıyorum. Fabrikanın Sakarya'da kalması fabrika açısından önemlidir. Bu makamlara ben o fabrika ile geldim. Benim önceliğim Türkiye, benim önceliğim fabrikadır. Dilimin döndüğünce bunu anlatmaya devam edecegim. Bunun öncülüğünü 17 Ağustos depreminde yapmıştım. Bilenler bilir. Onun için bulunduğum yerde isçiye fabrikaya zarar gelmesine izin veremem. Adapazarı'nda bir fabrika kaldı. Bu fabrikada da siyaset üstüdür. Buna öyle bakmak gerekir'

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi'nin bağlı ortaklıkları olan Türkiye Vagon Sanayi (TÜVASAŞ), Türkiye Lokomotif Motor Sanayi (TÜLOMSAŞ) ve Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi (TÜDEMSAŞ)'ın birleştirilmesiyle Türkiye Raylı Sitem Araçları Sanayi Anonim Şirketi (TÜRASAŞ) kurulmuş oldu.

TÜRASAŞ'ın merkezi Ankara'da bulunacak. TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ ve TÜDEMSAŞ'ın tüzel kişilikleri TÜRASAŞ'ın ticaret siciline kaydolduğu anda sona erecek. Üç şirketin birleşmesiyle birlikte tüm hak ve yükümlülükler, taşınır ve taşınmazlar ile personeller TÜRASAŞ'a devrolacak.

(MEDYABAR)