Geleceğe Çevir etkinlikleri kapsamında düzenlenen şenlikte Sakarya şehir tanıtımı, bisiklet eğitimi, slalom turları, denge yarışı, bisiklet turu ve piknik yapıldı.

Yüzlerce öğrenci Geleceğe Çevir sloganlı tişörtleriyle şenliğe renk kattı. Yarışmada dereceye giren öğrenciler madalyayla ödüllendirildi.

Okul Müdürü Ufuk Kara, Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Şefik Akar'a organizasyona desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Ayrıca bu tür etkinliklerin diğer okullara da örnek olması temennisinde bulundu.

Tur öncesi tüm öğrencilere sürüş kuralları ile ilgili bilgilendirme eğitimi verildi. Eğitimin ardından öğrencilerle birlikte öğretmenler ve dernek temsilcileri 3+3 olmak üzere toplam 6 km lik parkurda pedal çevirerek turu tamamladı.

Parkur boyunca Emniyet ve Jandarma ekipleri gerekli güvenlik tedbirlerini sağladı. Buradan tüm Kolluk Kuvvetlerimize verdikleri destek için çok teşekkür ederiz.

Tur sonunda okulun güzel ve geniş bahçesinde tüm katılımcılarla birlikte piknik yapıldı. Pikniğin ardından şenlik son buldu.