Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kamuoyunda "torbacı" olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik Adapazarı ve Karasu ilçelerinde operasyon düzenledi.

Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ve suç unsuru ele geçirildi.

İnşaattan düşen işçiden acı haber! Günlerdir süren yaşam savaşını kaybetti
İnşaattan düşen işçiden acı haber! Günlerdir süren yaşam savaşını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Operasyonda yapılan aramalarda; 626 gram bonzai, 77 gram kubar esrar, 1 adet ambalaj kağıdı, 2 adet cep telefonu, 1 adet hassas terazi, 100 mililitre aseton ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin TL nakit para ele geçirildi.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderildi. Diğer şüpheli ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Whatsapp Image 2026 07 01 At 16.51.353Whatsapp Image 2026 07 01 At 16.51.352Whatsapp Image 2026 07 01 At 16.51.35