Sakaryaspor’da olağanüstü kongreye sayılı günler kaldı. 8 Haziran Pazar günü saat 12.00’de Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda yapılacak ikinci oturumda, kulübün yeni başkanı ve yönetimi belli olacak. Kritik kongreye kısa bir süre kala, henüz bir başkan adayı çıkmadı.
Sakaryaspor camiası artık "başkan kim olacak?" sorusunun cevabını merak etmeye başlarken, kongreye sayılı günler kala kulisler hareketlenmeye başladı.
Alemdar’dan yoğun mesai
“Bu Şehir Hepimizin” anlayışıyla yola çıkan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, kulübün güçlü ve kapsayıcı bir yönetime kavuşması için iş dünyasından birçok isimle birebir görüşmeler yürütüyor. Başkan Alemdar’ın bu çabaları, kulislerde çeşitli isimlerin konuşulmasına neden oldu.
Kulislerde Öne Çıkan İsim: Muhammet Kıratlı
Kongreye kısa süre kalmış olmasına rağmen resmi adaylık açıklaması yapılmazken, kulislerde Muhammet Kıratlı’nın adı öne çıkıyor. Kıratlı’nın adaylık ihtimali Sakaryaspor camiasında dikkatle takip edilirken, ayrıca Sakaryalı bir başka isimle de başkan adaylığı için görüşüldüğü ve bayramda o ismin kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.
Kulisler kaynarken, Sakaryaspor camiası gözünü 8 Haziran’a çevirmiş durumda...