Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kodla uyardığı ve sabah saatlerinden itibaren kent genelinde etkisini artıran kuvvetli sağanak yağışa karşı Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ekipleri tam kadro sahaya indi.
Cadde ile sokaklarda su birikintilerine yol açan şiddetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, SASKİ 410 personel ve 145 araçla teyakkuza geçti.
Şehir genelinde yaşanabilecek su baskınları, taşkınlar ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı SASKİ ekipleri mazgal temizliği ve su tahliye işlemlerini titizlikle yürütüyor.
410 PERSONEL VE 145 ARAÇ GÖREV BAŞINDA
SASKİ’den yapılan açıklamada, şehrin dört bir yanında yağışa karşı yoğun bir mesai harcandığı vurgulandı. Açıklamada, "Şehrimizde kuvvetli şekilde etkisini artıran yağışa karşı 410 personel, 145 araç ile mücadele ediyoruz. Şehrin her noktasında olumsuzlukların önüne geçmek ve yağmurun kaynaklarımıza sorunsuz şekilde ulaşması için sahadayız" ifadelerine yer verildi.






