SATSO üyelerine yönelik mesaj paylaşan Ercan, seçim sürecinde farklı düşünce ve tercihlerin olmasının doğal olduğunu belirterek, tüm üyelerin ortak paydasının Sakarya olduğunu vurguladı.
Ercan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Değerli SATSO üyelerimiz, 19 Ekim’de SATSO olarak yeni bir seçim sürecini hep birlikte yaşayacağız. Bu süreçte farklı düşüncelerimiz, farklı tercihlerimiz elbette olacaktır. Ancak değişmeyen bir şey var; bizim ortak paydamız Sakarya.”
SATSO üyelerinin üretim, ticaret ve istihdam yoluyla kentin geleceğine katkı sunduğunu ifade eden Ercan, seçim döneminde rekabetin ve farklı fikirlerin olmasının doğal olduğunu ancak bunun dostluk ve karşılıklı güveni zedelememesi gerektiğini söyledi.
Ercan, “Elbette rekabet olacak, farklı fikirler olacak ama saygımızı, dostluğumuzu ve birbirimize olan güvenimizi hiçbir zaman kaybetmemeliyiz. Çünkü seçimler bir gün, dostluklarımız da Sakarya için sorumluluğumuz her gün” ifadelerini kullandı.
“YARIN AYNI ÇATI ALTINDA OLACAĞIZ”
Seçimlerin ardından SATSO üyelerinin yeniden aynı çatı altında Sakarya için çalışmaya devam edeceğine dikkat çeken Ercan, mesajını şu sözlerle sürdürdü:
“Bugün farklı düşünsek bile yarın aynı çatı altında, aynı masa etrafında ve aynı şehir için birlikte olacağız.”
Ercan, 19 Ekim’e kadar devam edecek seçim sürecinin sakinlik, karşılıklı saygı ve dostluk içerisinde geçmesi temennisinde bulunarak, tüm SATSO üyelerine çağrıda bulundu.
“Bu nedenle 19 Ekim’e giden bu sürecin sükûnetin, karşılıklı saygının ve dostluğun hâkim olduğu bir seçim süreci olmasını diliyorum” dedi.




