Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (SATSO) seçimler bugün yapılacak meclis başkanlığı seçimi ile sona erecek.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (SATSO) 2026-2030 döneminde görev yapacak meclis başkanını belirlemek üzere seçim süreci başladı. SATSO hizmet binasında düzenlenen toplantıda, meclis başkanlığı için Erdem Ercan ile Necmettin Kırık yarışıyor.

Toplantının açılışını, meclisin en yaşlı üyesi Mustafa Yılmaz yaptı. Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Yılmaz, kısa konuşmasının ardından oy verme işlemini başlattı.

Abant’ta sonbahar güzelliği: Ziyaretçiler akın etti
Abant’ta sonbahar güzelliği: Ziyaretçiler akın etti
İçeriği Görüntüle

BAŞKANLIK DİVANI VE KOMİSYON ÜYELERİ DE SEÇİLECEK
Saat 10.00’da başlayan ve 15.00’e kadar devam edecek seçim sürecinde, meclis başkanının yanı sıra başkan yardımcıları ve kâtip üye de belirlenecek.

Oylama kapsamında ayrıca Hesapları İnceleme Komisyonu, Mevzuat Komisyonu ve Kültür Komisyonunda görev alacak meclis üyeleri de seçilecek.

YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI ÇARŞAMBA GÜNÜ
SATSO’da seçim işlemlerinin tamamlanmasının ardından, 2026-2030 döneminin ilk meclis toplantısı çarşamba günü gerçekleştirilecek.