Nurettin Eryılmaz

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Sakarya’nın yerel basın mensupları ve medya kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Akgün Altuğ, Sakarya basınıyla bir araya geldiği programda yaptığı konuşmada, basının şehir adına taşıdığı sorumluluğun büyük önem arz ettiğini vurguladı. Basın mensuplarıyla çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Altuğ, işini ciddiyetle yapan, şehrine karşı sorumluluk bilinci taşıyan ve yüksek bir meslek anlayışıyla görev yapan bir basınla çalışmanın Sakarya için önemli bir avantaj olduğunu ifade etti.

Yapılan çalışmaların ve hayata geçirilen projelerin basın tarafından yakından takip edilerek kamuoyuna doğru zamanda ve doğru şekilde aktarılmasının son derece kıymetli olduğunu belirten Altuğ, basınla olan ilişkilerini tek yönlü bir iletişim olarak görmediklerini söyledi. Altuğ, bu ilişkinin karşılıklı fikir alışverişine ve ortak sorumluluğa dayalı bir anlayışla yürütüldüğünü dile getirdi.

Basın mensuplarının eleştirileri ve katkılarıyla kendilerine ışık tuttuğunu ifade eden Altuğ, “Eleştirilerinizde de desteklerinizde de niyetimizin Sakarya’ya katkı sunmak olduğunu biliyoruz. Bu birliktelik, ortak akıl ve birlikte üretmenin en güzel örneklerinden biridir” dedi.

Açıklamasında, zor şartlar altında büyük bir özveriyle görev yapan tüm gazetecilere teşekkür eden SATSO Başkanı Akgün Altuğ, “Emekleriniz, samimiyetiniz ve şehrimize kattığınız değer çok kıymetli. İyi ki varsınız, iyi ki bu şehrin halkıyla birlikte yol alıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

SGC Başkanı Matur: Özür dile Şaban Koludra
SGC Başkanı Matur: Özür dile Şaban Koludra
İçeriği Görüntüle

Program, hazırlanan tanıtım filminin izlenmesiyle devam etti.

Whatsapp Image 2026 01 12 At 10.13.469Whatsapp Image 2026 01 12 At 10.13.443Whatsapp Image 2026 01 12 At 10.13.453Whatsapp Image 2026 01 12 At 10.13.457Whatsapp Image 2026 01 12 At 10.13.43Whatsapp Image 2026 01 12 At 10.13.442