Osman Çelik'ten minik öğrencilere sürpriz ziyaret
Osman Çelik'ten minik öğrencilere sürpriz ziyaret
İçeriği Görüntüle

Bülent Yaman

Diyarbakır’da şehit edilen Hendek’in gururu Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın aziz hatırasını yaşatmak amacıyla 2017 yılında oluşturulan Hatıra Ormanı, duyarsız kişilerin bıraktığı atıklar nedeniyle kirlenmişti.

HABERİN ARDINDAN EMNİYET HAREKETE GEÇTİ
Hendek’te Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın anısına oluşturulan Hatıra Ormanı’nın atıklarla kirletildiğine ilişkin haberin sitemizde yayınlanmasının ardından konuya duyarsız kalınmadı.

Çevre sakinleri ve vatandaşların tepkisine neden olan görüntülerin ardından emniyet bölgede temizlik çalışması başlattı.

ORMAN YENİDEN ÇİÇEK GİBİ OLDU, VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR
Emniyet ekipleri ile Hendek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışmaları neticesinde, hatıra ormanına atılan tüm çöpler tek tek toplanarak temizlendi. Hatıra ormanı atıklardan tamamen arındırılarak adeta çiçek gibi bir görünüme kavuşturuldu.

"ŞEHİDİMİZİN HATIRASINA YAKIŞTI"
Duyarsız kişiler tarafından Şehit Ali Gaffar Okkan’ın hatırasına yapılan bu saygısızlığın hızlı bir şekilde giderilmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren duyarlı vatandaşlar, emniyet güçlerine gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederek, "Şehidimizin hatırasına yakışmayan o çirkin manzara yüreğimizi sızlatmıştı. Ancak emniyetimiz hemen gereğini yaptı, ellerine sağlık. Şehidimizin hatıra ormanı şimdi tertemiz, adeta çiçek gibi oldu. Şehidimizin ismine ve aziz hatırasına sahip çıkan emniyet güçlerimize yürekten teşekkür ediyoruz." dedi.

Whatsapp Image 2026 10 02 At 16.56.553Whatsapp Image 2026 10 02 At 16.56.532Whatsapp Image 2026 10 02 At 16.56.51