Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü kaleci antrenörü Hüsnü Mutlu, korona virüse yakalandı.10 gün önce grip olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Mutlu, durumunun ağırlaşması üzerine Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Başkanı Sinan Panta sosyal medya hesabından, “Koronaya yakalanan ve şu an hastanede tedavi altında olan Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübümüzün Kaleci Antrenörü Hüsnü Mutlu Hocama Geçmiş Olsun Diyor, Bir An Önce Sağlığına Kavuşup Aramıza Dönmesi İçin Allah’ıma Dua Ediyorum. Geçmiş Olsun Hocam” paylaşımında bulundu.

Mutlu sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulunmuştu:

"HADDİNİZİ BİLİN...

Malın birisi, aşı olmayanlar VATANA İHANET ediyorlar ifadesini kullanmış.. Mal oğlu mal, sen KOBAY oldun diye ben de mi kobay olayım.. Sürekli değişime uğradığı söylenen VİRÜSE karşı aşının ne faydası olacak.. Aşı firmaları MİLYAR dolarlar kazandığını söylüyor, üstelik hiç bir garanti de vermiyor.. Devletlerde garanti vermiyor, kişi KENDİ İSTEĞİM İLE VURULDUM, HER HANGİ BİR OLUMSUZLUK OLURSA DA KİMSEYİ SORUMLU TUTMAYACAĞIM diye imza atıyor.. Bunları bile sorgulamaktan aciz beyinler, kendileri gibi başkalarının da KOBAY olmasını istiyorlar..

NOT.. Lafım bu ve benzer düşünce içinde olanlaradır.. Kişi aşı vurulmuş, vurulmamış beni ilgilendirmiyor.. Aşı vurulmadım diye de kimsenin Aşı vurulmayanlar için laf söylemeye, yaşantımızın kısıtlanmasını istemeye hakkı yoktur.."