Spor264.com'un haberine göre; Sakaryaspor'da son 3 sezondur forma giyen ve attığı gollerle takımı önemli yerlere taşıyan Berk İsmail Ünsal, bu sezon ise bir türlü kendisinden beklenen performansı sergileyemiyor. Ligin ilk yarısında bir çok maçta yedek başlayan ve oyuna sonradan giren Berk, Serik Belediyespor maçında ise bu duruma tepki göstermişti. 

CEVAT EKŞİ'YLE GÖRÜŞTÜLER
Maçın 85.dakikasında yeleğini çıkartarak soyunma odasına giden Berk İsmail'in bu tavrı kamuoyunda oldukça tartışılmıştı. 'Sakaryaspor ile Berk İsmail yol ayrımına mı geldi?' soruları pek çok kez dile getirilirken, kulüp başkanı Cevat Ekşi oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirdi. 

Berk İsmail ile bir görüşme gerçekleştiren Cevat Ekşi futbolcudan, ligin ikinci yarısında 'Gerçek Berk'i herkese göstermesini istedi. Berk'te yeni hocasının gözüne girmek için çalışacağını ifade etti. 

SERDAR HOCAYI YIKAN ADAMDI
2018/19 Sezonunda 2.Lig Play-Off Yarı Final müsabakasında Sakaryaspor-Sarıyer eşleşmesinde Serdar Bozkurt İstanbul temsilcisinde görev alıyordu. Berk İsmail Ünsal ise Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanan maçta yıldızlaşan futbolcuların başında yer alıyordu. Berk, Adapazarı'nda oynanan karşılaşmada takımının ilk iki golünü atarak final kapısını aralamıştı. Yeşil-siyahlı takımımız ise o karşılaşmadan 4-0 galip ayrılmış, rövanş maçında da 0-0'lık skorla berabere kalmasına karşılık finale adını yazdırmıştı.