Karşılaşmaya 11'de başlayan fakat sakatlığı sebebiyle Hekimoğlu Trabzon FK maçının ikinci yarısına başlayamayan Sakaryasporlu İrfa Akgün maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İlk önce sakatlığı ile ilgili konuşan İrfan Akgün, "İkinci yarı başında kendimi denedim ama sol yan bağlarımda bir problem oldu, kemikte de bir batma var, devam edemedim daha fazlada zorlamamın bir anlamı yoktu. Devam etmeyi çok istiyordum ama olmadı devam edemedim. Kenardan destekledim." dedi.

"HERKESİN BİRAZ DAHA SABIRLI OLMASI LAZIM"
Karşılaşmayı değerlendirin Akgün, "Rakibin zaten oyun anlayışını biz biliyorduk. Bize kapanıp kontra atak deniyeceklerini de biliyorduk. Biz aslında her zamamki içerdeki oyunumuzla başladık ama istediğimiz pozisyonlara daha çok giremedik. Böyle maçlar oluyor. Her takımında, her oyuncununda bir günü bir gününü tutmuyor. Beklentiyi biliyorum bu yıl geldim şehre ama 30'uncu haftalarda değiliz, daha 8'nci haftadayız. 30 maç var geride.

Puan farkı hocamızında söylediği uçtu gitti gibi görünüyor ama oynanan oyun belli. Takımın oynadığı oyun belli. O yüzden ben herkesin biraz daha sabırlı ve sakin olmasını bekliyorum. Bugün bencede 2 puan kaybettik. İçeride oynadığımız için 2 puan kaybettik.

Bir önceki maçlara göre daha az etkiliydik. Daha az pozisyona girdik ama bundan sonrası için ben ufak tefek böyle kazaların olabileceğini düşünüyorum. Bu da onlardan birtaneseydi". ifadelerini kullandı.

"HAKEMLERE GÖZ MUAYENESİ LAZIM"
Öte yandan hakemlerle ilgilide konuşan başarılı orta saha oyuncusu İrfan Akgün, "Ben hayatımda ilk kez böyle bir olayın içinde oldum. Federasyondan ben tek bir şey istiyorum aslında. Bunu söylemem ne kadar doğru ama. Sezon öncesi herkesin sağlık kontrolleri oluyor ya futbolcuların.

Hakemlerinde oluyordur illaki buna birde göz muayenesi eklerlerse gerçekten Türk futbolu için iyi olur. Her ligde güzel olur." dedi.