2 golle boyun eğdik

Mac öncesi Bursa Yıldırımspor taraftar grubu Hendekspor taraftarına çiçek takdim etti. Maçın başlama vuruşu öncesi depremde hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve İstiklâl marşı okundu. Mac karşılıklı ataklarla başladı. Maçın 26.dakikasında Mahmut'un kaydettiği golle Bursa Yıldırımspor 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında Bursa Yıldırımspor skor üstünlüğünü korudu. Ev sahi ekip maçın 78.dakikasında Murat'ın kaydettiği golle skoru 2-0’a getirdi. Maçta başka gol olmayınca Bursa Yıldırımspor üç puanla haftayı kapattı. Hendekspor ise büyük yara aldı. 

STAT: Minareli Çavuş Spor Kompleksi

HAKEMLER: Ceyhun Panba**, Fahrettin Yılmaz**, Vuslat Ay**

BURSA YILDIRIM: Özal***, Emir***, Osman***, Mahmut***, Burak***, Muhammet***, Emrah***(Murat*), Tuğkan***, Hüseyin***, Furkan***(Muhammed*), Umut***(Osman*)

TEKNİK DİREKTÖR: Sait Ulvi Özdemir

HENDEKSPOR: Osman*, Onur*, İsmail*(Furkan*), Hakkı*, İlker*, Errad*, Mehmet*(Yahya Kemal*), Serdar*, Emrah*(Kemal*), Ayvaz*, Gökhan*

TEKNİK DİREKTÖR: Sami Bağdatlı

GOLLER: Dk. 26 Mahmut, Dk. 78 Murat (Bursa Yıldırımspor)


Zorlu mücadelede kazanan ev sahibi oldu

Hendekspor umduğunu bulamadı

Hendekspor taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı

Maç öncesi bir aradaydılar

Ev sahibi ekip taraftarları maç öncesi çiçek takdiminde bulundular

Sapanca Gençlik’te transfer yağmuru

Süper Amatör Lig ekiplerinden Sapanca Gençlikspor, transferde adeta gaza bastı ve 4 oyuncuyu birden renklerine bağladı.

İmzalar atıldı

Şampiyonluk hedefi ile yoluna devam eden lider Sapanca Gençlikspor’da transferde imzalar arka arkaya geldi. Yeşil-Beyazlılar Düzce Beyköy Belediyespor’dan kanat oyuncusu Selman Aktaş, Kırkpınarspor’dan forvet pozisyonunda görev yapan Doğukan Anıl Caran, Kalaycıspor’dan kaleci Cihangir Berberoğlu ve Sakarya Demirspor’dan forvet oyuncusu Furkan İyde ile anlaşma sağladı ve bu 4 oyuncu Sapanca Gençlik formasını giyerek yeni takımı ile sözleşme imzaladı.

Furkan İyde, Sapanca temsilcisinin formasını giyecek

File bekçisi Cihangir Berberoğlu Sapanca Gençlikspor’a transfer oldu.

Selman Aktaş, Yeşil-Beyazlı forma için ter dökecek.

Doğukan Anıl Caran, Sapanca ekibi ile anlaşma sağladı.

Sultanlar rakip tanımıyor 0-3

Bayan Voleybol 2.Ligi 2.Grupta ki temsilcimiz Sakarya Voleybol Spor Kulübü, deplasmanda Nilüfer Belediye engelini de 3-0 aşarak 15’te 15 yaptı.

Set vermeden

Ligde yoluna doludizgin devam eden temsilcimiz Sakarya Voleybol, Bursa deplasmanından da galibiyet ile döndü. Zorlu mücadelenin ilk setinde rakibine 25-17 üstünlük kuran temsilcimiz 1-0 öne geçti. İkinci sette ise başa baş bir mücadele oynanırken son bölümde yine ağırlığını koyan kızlarımız rakibine 25-20 üstünlük kurdu ve skoru 2-0’a taşıdı. Son sette ise yine kıran kırana bir mücadele sergilenirken bu seti de 25-22 önde kapatan sultanlar parkeden set vermeden 3-0 gibi net bir skorla galip ayrılmasını bildi ve 15’te 15 yaparak şampiyonluk yolunda zirvede adeta yalnız kaldı.

Sakarya Voleybol, yoluna kayıpsız devam ediyor.

Pamukova 1968 farklı kaybetti 0-4

BAL 9.Grupta ki temsilcimiz Pamukova 1968, evinde konuk ettiği Zaferspor ekibine 4-0 gibi farklı bir skorla kaybederek haftayı puansız kapattı.

Yine olmadı

Sezonun ikinci devresine kötü bir başlangıç yapan Pamukova 1968, haftayı puansız kapattı. Bursa temsilcisi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayan ekibimiz rakibine 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup olmaktan kurtulamadı. Mavi-Beyazlılar bu sonuçla kötü gidişini sürdürdü ve ligde kalma yolunda önemli bir yara aldı.

Pamukova 1968 direnemedi

Kalaycıspor 1 puana razı 1-1

BAL 9.Grupta mücadele eden temsilcimiz Arifiye Kalaycıspor, Yenişehir Belediye ile sahasında 1-1 berabere kaldı.

1 puan ile yetindik

Yeni teknik direktörü Bülent Yıldırım ile ilk maçına çıkan Bordo-Mavili Arifiye temsilcisi Kalaycıspor, evinde konuk ettiği Yenişehir Belediye karşısında 1 puana razı oldu. Zorlu mücadelede rakibi ile karşılıklı gollerle 1-1 berabere kalan Kalaycıspor, haftayı 1 puan ile kapatırken ligin dibinden yine kurtulamadı.

Kalaycıspor 1 puana razı oldu.

AMATÖR KÜMEDE

HAFTANIN SONUÇLARI

Ç.Bekirpaşa-Karaaptiler Akın : 0-2

Kocaali Sahil-Karasu Aziziye : 3-2

Söğütlüspor-Kışlaçayspor : 3-1

Harmanlıkspor-Serdivanspor : 1-12

H.Yeni Mahalle-Kaynarcaspor : 2-1

Akova Barış-Aşağı Kirazca : 0-2

Ferizli 2011-Yağcılarspor : 6-2

Hacıkışlaspor-Pazarköy Eğitim : 5-2

Turnalıtelligöl-Kazımpaşa Birlik : 0-5

Yuvalıderespor-Garajlar Taç : 4-2

Hendek Dereköy-Kazımiyespor : 4-1

Kocaalispor-Sapanca Gençlik : 0-10

Çınarlık Gençlik-Akyazıspor : 1-0

Yeşiller Gençlik-Limandere : 1-1

Yeni Alandüzü-Akartepe : 5-4

Kızılcıkspor-Hayreddinspor : 4-0

Hacımercanspor-Harunustaspor : 1-1