Sakarya’yı BAL liginde temsil eden Pamukova1968 Spor, 30 Ekim de başlayacak BAL ligi müsabakaları öncesi, son hazırlık karşılaşmasını, Kocaeli’nin BAL Ligindeki güçlü takımlarından Kocaeli Çayırovaspor ile yaptı.

Pamukova’da yeni faaliyete geçen suni çim sahada yapılan karşılaşmanın ilk yarısını Pamukova 1968 Anıl Alma’nın golü ile 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da Şampiyonluk hedefleyen rakibi Çayırovaspor karşısında etkili bir futbol sergileyen Pamukova1968, 60. Dakikada Samet Öztürk’ün sert şutunun rakip defansa çarparak ağlarla buluşması sonucu 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın 90’nıncı dakikasında konuk ekip farkı bire indirdi ve bu golden sonra karşılaşma 2-1 Pamukova1968’in üstünlüğü ile sona erdi.

Kısıtlı imkanlar ile genç bir kadro kuran Pamukva1968’in liglerin başlamasına bir hafta kala Çayırovaspor gibi yaptığı transferler ile BAL liginde 7. Bölge 3. Grupta şampiyonluk hedefleyen güçlü bir rakip karşısında ortaya koyduğu futbol taraftarlarına umut verdi.

Pamukova1968 BAL liginde ilk karşılaşmasında 31 Ekim Pazar günü Saat: 14.00’te Pamukova Atatürk Stadında   İstanbul Kuruçeşmespor’u ağırlayacak.