Sakaryaspor'da mevcut yönetimin olağanüstü kongre kararı almasının ardından başlayan kongre süreci, koronavirüs pandemisi nedeniyle Valilik'ten gelen 'kongre yapılamaz' kararıyla sona erdi.

İZİN ÇIKMADI
Alınan bilgiye göre, İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge sonrasında 28 Şubat 2021'e kadar genel kurul ve toplu toplantıların yapılmayacağı kararının uzatıldığını açıklamasına rağmen 5-12 Aralık'ta yapılması için özel izin talebinde bulunan yeşil-siyahlılara Sakarya Valiliği'nden izin çıkmadı. Böylelikle Sakaryaspor'un olağanüstü genel kurulunun yapılmayacağı kesinleşti. Resmi yazının gün içerisinde kulübe ulaşması bekleniyor.

YENİ BAŞKAN HÜDAVERDİ BAHADIR
Kongrenin yapılmayacağının kesinleşmesinin ardından mevcut yönetimde başkan Cevat Ekşi'nin göreve devam etmek istemediğini belirtmesi üzerine başkan vekili Hüdaverdi Bahadır'ın genel kurula kadar yönetime başkanlık etmesine karar verildi. 

Başkanlık görevini üstlenen Bahadır'ın bu hafta içinde bir toplantı düzenleyerek finansal konularla ilgili değerlendirme yapacağı belirtildi.