Yeni sezona büyük umutlarla giriş yapan ancak beklenmedik puan kayıplarıyla ilk yarıyı lider Eyüpspor'un 12 puan gerisinde tamamlayan Sakaryaspor, yeni teknik direktör Serdar Bozkurt yönetiminde 1922 Konyaspor müsabakası için çalışmalarını sürdürdü.

HEDEF GALİBİYET
Çarşamba günü Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda 1922 Konyaspor ile oynanacak maç hazırlıklarını tek idmanla sürdüren yeşil-siyahlılarda teknik direktör Serdar Bozkurt, Çarşamba günü takımla birlikte çıkacağı ilk maçta 1922 Konyaspor'u mağlup edip 2. yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 

1922 KONYASPOR MAÇLARDA SAKARYASPOR'A KARŞI ÜSTÜN
Öte yandan daha önce 1922 Konyaspor ile 10 kez karşı karşıya gelen Sakaryaspor, rakibini 3 kez mağlup edebildi. 1922 Konyaspor ise 7 maçtan galibiyetle ayrıldı. Ligin ilk yarısında deplasmanda 1922 Konyaspor ile karşı karşıya gelen yeşil-siyahlılar rakibi Muhammet Reis'in penaltı golüyle 1-0 kazanmıştı. 

Sakaryaspor ile 1922 Konyaspor arasında oynanacak olan ikinci yarının ilk maçı, Çarşamba günü Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda saat 13.00'da başlayacak. Maçı İzmir bölgesi hakemlerinden Ayberk Demirdaş yönetecek.