//Esra Şenli//

2. Lig play-off yarı final ilk maçında deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor, hazırlıklarını tamamladı. Sakaryaspor’da teknik heyet ve futbolculardan oluşan kafile Play-Off yarı final ilk karşılaşması için Kırşehir'e hareket etti. 

MEŞALE VE TEZAHÜRATLI UĞURLAMA
Rüstemler Tesisleri’nden hareket eden kafile için tesislere gelen taraftar grubu Tatangalar, coşkulu bir uğurlama düzenledi. Kırşehir Belediyespor ile oynanacak Play-Off Yarı Final karşılaşması öncesinde meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde Sakaryaspor yolcu edildi.

"HEPİMİZ ŞAMPİYONLUĞA HAZIRIZ"
Coşkulu taraftarın uğurlama törenine katılan ve otobüse binen kafileye tek tek çiçek takdim ederek başarılar dileyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “2 maçta da galip geldik ve inşallah Kırşehir’de de galip geleceğiz. Daha sonrasında ise son play-off maçımızı oynayacağız ve daha sonra final inşallah. İnşallah Sakaryaspor şampiyon. Ekip, hoca, taraftar, oyuncular başta olmak üzere herkes, hepimiz buna hazırız” diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"
Sakaryasporlu futbolcu Nuri Fatih Aydın ise “Zorlu bir deplasman. İnşallah kazanmaya gidiyoruz şampiyonluk için ve bu turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. Avantajlı bir skor almak için iyi bir oyun sergileyerek buraya avantajlı bir şekilde dönmek istiyoruz. O kupa gelecek bu sene inşallah” dedi.