Sakaryaspor'da Cevat Ekşi, İbrahim Nalbant ve Cumhur Genç döneminde yönetimde yer alan ve stadyumun güvenliğinden sorumlu firmanın sahibi Mehmet Demir, Sakaryaspor aleyhine icra takibi başlattı ve takım otobüsüne haciz kararı aldırttı. İşadamı Demir'in bu kararı geçtiğimiz hafta Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda locada yaşanan kriz sonrası aldığı öğrenildi. 

Sakarya'da özel güvenlik sahibi olan Mehmet Demir, önceki dönemlere ait 1 milyon TL'lik alacaklarına istinaden geride bıraktığımız hafta icra takibi başlattı ve bu kapsamda da Sakaryaspor'un maçlara gittiği takım otobüsünün üzerine icra koydurdu. Bu karar sonrasında Sakaryaspor'un takım otobüsüne yakalama kararı aldıran Demir, yönetimin anlaşma talebine hiç bir şekilde olumlu adım atmadı.

Demir 3 dönem Sakaryaspor yönetiminde görev aldığı ve bu süre içerisinde de yeşil-siyahlı ekip için 50 bin lira verdiği ,takıma verdiği diğer paraları ise borç olarak yazdırdığı öğrenildi...

3 DÖNEM SONRA HAREKETE GEÇTİ.
İsmail Gürses dönemi döneminde Sakaryaspor'a 539 bin TL'lik güvenlik hizmeti ve İbrahim Nalbant döneminde 402 bin TL'lik çek veren Mehmet Demir, bu sezon Sakaryaspor kulüp başkanı Cevat Ekşi yönetiminden bu parayı tahsil etmek istedi.

Başkan Cevat Ekşi ve yöneticilerinin anlaşma için zemin aradığı Demir, üç dönem sonra alacağını tahsil etmek için harekete geçti ve takım için önemli olan Sakaryaspor takım otobüsüne haciz kararı aldırıp yakalama kararı çıkarttı.

Sakaryasporlu futbolcular, işadamı Mehmet Demir'in haciz kararı nedeniyle Sivas Belediyespor maçı için Yeni Sakarya Atatürk Stadyumuna alt yapı otobüsüyle geldi. Sakaryasporlu yöneticiler ise bu hareket sonrası Mehmet Demir'in sahibi olduğu firmanın reklamını stadyumdan indirdi. 

LOCA KRİZİ DE OLMUŞTU!
Mehmet Demir geçtiğimiz hafta Pazarspor maçında ise stadyumda Sakaryasporlu yöneticilerle tartışma yaşamıştı. İbrahim Nalbant döneminde 50 bin TL bağış yapan Demir, 50 bin TL'de bir yıllık loca ücreti verdi.
 
Ancak geçen sezon loca hakkı dolan ve bu sezon loca sahibi olmayan Mehmet Demir, stadyuma girmek isteyince güvenlik güçleriyle tartışma yaşamıştı. Sakaryaspor yöneticilerinin araya girmeleri sonrası Mehmet Demir, karşılaşmayı takip etmişti. (spor264)