Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın buluşmasında şehir gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Sakaryaspor konusuna da değindi.

Halk54.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Cumalı'nın sorusunu yanıtlayan Başkan Altuğ, artık Sakaryaspor'a maddi destek vermeyeceklerini ve Sakaryaspor maddi problemlerini göze almayan kişilerin de başkanlık koltuğuna oturmaması gerektiğini söyledi.

Başkan Altuğ, "Geçen sene Ekrem başkan bir gece aradı, nasıl çözeriz ne yaparız diye. Sen destek veriyorsan biz de vereceğiz dedim.

"CİDDİ PARALAR HARCADIK"
Ama bütün mali işlere biz bakacağız, Kendim kadar güvendiğim Doğan Çatalbaş'ı koyduk. Sezon bitti maalesef olmadı çok ciddi paralar harcadık. Genel kurul oldu. Artık biz bu işin yerinde olmayacağız. Sakaryaspor maddi problemlerini göze almayan kişi başa gelmesin.

"ARTIK BIKTIK"
Bu işi SATSO bütçesinden karşılamadık ben ve yönetim kurulu cebinden verdik. Artık senelerdir herkes kendi cebinden bir şeyler yapıyor. Artık biz bu işten bıktık. Göze almayan kimse bu işin başına gelmesin. Senelerdir para veriyorum. Bazıları öyle böyle diyor ama ben makbuzları çıkartıp gösteririm" şeklinde konuştu.