Tüm Türkiye'de bir zamanlar motosiklet efsanesi olarak anılan ve geçtiğimiz yıllarda geçirdiği motosiklet kazasıyla hayatını kaybeden 'Tek Teker Arif' lakaplı Arif Razgatlıoğlu'nun oğlu olan Sakaryalı mill motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nda 2021 yılı dünya şampiyonu oldu.

Dünya Superbike Şampiyonası'nda şampiyon olan ilk Türk motosikletçi olarak tarihe geçen Toprak Razgatlıoğlu, yarış sonrası yaptığı konuşmasıyla duygulandırdı.

Dünya şampiyonluğunu 4 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden babası 'Tek Teker Arif' olarak tanınan Arif Razgatlıoğlu'na armağan eden Toprak Razgatlıoğlu, "Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu'na ve aileme çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz takımıma teşekkür ediyorum, inanılmaz büyük bir iş çıkardılar. Sezon içinde kazalar yaptık, yarış tamamlayamadık ama şu anda buradayız. Beni destekleyen herkese, tüm Dünyaya teşekkür ediyorum. Babam burada değil ama beni oralardan görüyor, hissediyorum. Ona armağan ediyorum. Onu çok seviyorum. Tüm ekibime çok teşekkür ediyorum. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.