NE OLMUŞTU! 
Misli.com 2. Lig play-off final müsabakasında dün akşam oynanan Sakaryaspor-Kocaelispor karşılaşmasını 4-0  Kocaelispor kazandı. Hakem faciası ve Sakaryasporlu futbolcuların sahada yürümesi nedeniyle kaybettiğimiz final maçı sonrasında Uğur Akkuş sosyal medya hesaplarından , “Sürecin başından beri Sakaryaspor’un zarar görmemesi için mevcut yönetimin yaptığı her türlü engelleme ve usulsüzlüğe karşı sessiz kaldık. Sakaryasporumuz 1. lige çıksın ve bu koca şehir üzülmesin diye hiçbir desteği kulübümüzden esirgemedik.  #Yeterartık Bu güzel şehri, bu güzide camiayı plaf-off’lara mahkum eden ve umutlarıyla oynayanları istifaya davet ediyoruz. Uğur Akkuş” paylaşımında bulundu.

Bu ayıplı paylaşım sonrasında ilk tepki gazeteci Hüseyin Cumalı’dan geldi. TV 264 ekranlarında gazeteci Hakan Turhan, Safa Polat ve Hüseyin Cumalı’nın katıldığı gazeteciler soruyor isimli programda konuşan Cumalı, maç biter bitmez Uğur Akkuş’un “#Yeter artık” diyerek yaptığı paylaşım en kibar tabirle çok ayıp olduğunu dile getirdi. Sanayideki küçük bir çırak dahil herkesin tepkisine saygı duyduğunu belirten Cumalı, “Ama daha maç biteli dakikalar oldu. Uğur Akkuş acımızı yaşarken, morallerimiz sıfır iken ne yapmak istiyor” diye sordu.

Cumalı, “Ne zaman Sakaryasporlu oldu da yönetimi istifaya çağırıyor! Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi başta olmak üzere bu takıma destek veren 16 ilçe belediye başkanı, SATSO ve SESOB , Sakaryaspor yönetimi Sakaryalıların umutlarıyla nasıl oynadı! Bu ne demek! Bunca çaba, emek, istek, mücadele karşısında bunca insana “umutlarla oynadılar” demek ne demek” diyerek tepkisini dile getirdi. 

Sakaryaspor camiası ve şehrin ileri gelenleri tarafından da tepki alan Akkuş bu ayıplı paylaşımını apar topar kaldırdı.