İstanbul ve Sakarya’daki iş insanları tarafından ‘Başkan adayı ol’ teklifiyle birlikte bir anda gündeme gelen ünlü iş insanı Yaşar Aşçıoğlu Sakaryaspor Başkan Adaylığı ile ilgili açıklama yaptı.

Türkiye’nin sayılı iş insanları arasında bulunan ve spor camiasının yakından tanıdığı bir isim olan Aşçıoğlu, kamuoyunda yaşanan bilgi kirliği noktasında açıklama gereğini duyguğunu belirtti.

İşte o açıklama:

Sakaryaspor sevdalılarına duyuru

Sakarya’daki haber sitelerinde son 24 saatte hakkımda Sakaryaspor Başkan Adaylığı ile ilgili çıkan bir takım haberlerle ilgili bilgi kirliliği olduğu, bu nedenle kamuoyunu bilgilendirme adına bu açıklamayı yapma gereği hasıl olmuştur.

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’nde doğdum ve zaman zaman Türkiye’nin köklü kulüplerinden biri olan Sakaryaspor’a Başkan Adayı olmam noktasında yakın çevremizden şahsıma teveccüh gösteriliyor. Son olarak yine böyle bir teveccüh gösterilmiştir. 

Bu sohbette konuştuğumuz gibi Sakaryaspor’un Süper lig de eski günlere dönmesini arzu etmenin dışında başkaca bir amacımız olamadığı bir gerçektir. Bu vesile başta Sakaryaspor sevdalılarına ve başkan adayı tüm arkadaşlarıma bilhassa seçilme şerefine nail olacak olan Başkan ve yönetimine şimdiden başarılar diliyorum.

Sakaryalı, Akyazılı bir kardeşiniz olarak Sakaryaspor’u hak ettiği ve layık olduğu noktalarda görmek tek arzumdur.

Saygılarımla

Yaşar Aşçıoğlu