Ligde zorlu bir viraja giren ve son olarak Tuzlaspor’u mağlup ederek moral bulan ve zirve iddiasını güçlendiren Sakaryaspor’da ikinci kritik viraj Ankara Demir deplasmanı olacak. Lideri deplasmanda mağlup ederek zirve ile arada ki farkı eritmek isteyen Yeşil-Siyahlı temsilcimizde istim üstünde devam eden çalışmalarda sona geliniyor.

Parola mutlak galibiyet

Pazar günkü kritik mücadele öncesinde yüksek tempo idmanlarını sürdüren temsilcimiz, yarın ki son çalışmanın ardından ise Ankara’ya hareket ederek maç öncesinde kampa girecek. Cezalı oyuncular Serkan Odabaşoğlu ve Berkaycan Değirmencioğlu dışında eksik bulunmazken, sakatlığı bulunan Onur Eriş’in durumu ise maç gününde netlik kazanacak.

Moral kahvaltısı

Ankara Demir mesaisini sürdüren Yeşil-Siyahlılar dünkü idman öncesinde ise Levent Börek’te sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltının ardından yapılan çalışmada ise futbolcuların istekli ve hırslı halleri dikkat çekerken, kıran kırana mücadele göz doldurdu. Bunun yanı sıra ise kulüpten yapılan açıklamada, “Yeşilyol Akaryakıt kulübümüze yakıt sponsoru oldu. İşletme sahibi Ramazan Aslan'a camiamız adına teşekkür ederiz” denildi.