TZOB Başkanı Bayraktar'dan Mudurnu'daki kirlilikle ilgili yeni açıklama
TZOB Başkanı Bayraktar'dan Mudurnu'daki kirlilikle ilgili yeni açıklama
İçeriği Görüntüle

9 ilden 16 takım 55 sporcunun katıldığı yarışmada toplam 141 adet 472 kilo 205 gram pullu sazan balığı yakalandı.

Açıklamada; "

Limitler haricinde yakalanan hiç bir balık olmamış, yakalanan balıkların tümü ölçüm, tartım ve fotoğraflama işlemi yapılmasının ardından hemen ait olduğu Sarısungur Gölet’ ine bırakılmıştır.

Ödül töreninin düzenlendiği 23 Ağustos Cumartesi günü ESABDER’ inde kurucusu olduğu ASOF Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı M.Serkan İNANÇ, ASOF Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe ÜNLÜ’ yü temsilen Başkan Yardımcısı Nihat Çuhadar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım KURT, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan ÖZEN, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Mühendisi Hıdır ÇUBUK, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Spor Direktörü Ayhan ERİŞ’ inde hazır bulunduğu ödül töreninde dereceye giren takımlar kupa, madalya ve 16 şehirden 63 sponsorun gönderdiği hediyeleri kazandılar.

Perşembe günü elim bir iş kazasın da vefat eden camianın sevilen ismi sportif balıkçı Mehmet TAŞ’ ın posteri de tören alanına asılarak sportif balıkçılar ve tüm katılımcılar tarafından üzüntüleri ifade edilerek rahmetle anıldı.
Dereceye giren takımlar;
En Çok Balık Yakalama Birincisi
KÜSOBDER ALLSTAR CARP TEAM 36 adet 111.875 gr.
En Çok Balık Yakalama İkincisi
GÖNEN CARP TEAM 14 adet 62.340 gr.
En Çok Balık Yakalama Üçüncüsü
YEŞİL GÖNEN CARP TEAM 15 adet 53.710 gr.
En Büyük Balık Yakalama Birincisi
ESABDER CRAP CARP TEAM 6.680 gr. yakalayarak derece elde etmişlerdir.

ASOF Federasyon Başkanı Mustafa Serkan İNANÇ ‘’ESABDER Yönetim Kurulu Başkanı Yasin BAŞARAN’ı ve organizasyon komitesini hatasız bir yarışma düzenledikleri için tebrik ederim.
SARISUNGUR Gölet’inde bu yıl yakalanan balıkların artması ve giderek sağlıklı büyüdüklerini görmek korunan alanların sportif balıkçılık adına ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya çıkarmıştır" denildi.