HALK54.COM
Tüm gelirin depremzedelere bağışlanması adına planlanan Kocaelispor-Sakaryaspor maçı, 22 Şubat Çarşamba günü saat 19.30’da Kocaeli Stadı'nda oynanacak.
Bu karşılaşma öncesinde Sakaryaspor'un taraftar grubu Tatangalar, bir açıklama yayınladı.
Tatangalar'ın yaptığı açıklama şu şekilde:
* Büyük ve Katı Sakaryasporlular; Kulübümüzün açıklamış olduğu depremzedelere yardım için yapılacak Kocaelispor-Sakaryaspor karşılaşması için açıklama yapılması hasıl olmuştur.
* İki kulübün arasında ki rekabet herkes tarafından bilinmektedir. Bu karşılaşmada oluşabilecek en ufak bir olumsuzluk iki kulübünde imajını zedeleyebilecek güçtedir.
* Tatangalar olarak bizler tüm gücümüzle depremzede kardeşlerimizin yanındayız. Pankartımız Hatay/Kırıkhan Belediye binasında asılı olup, onlarca arkadaşımız bölgededir. Böyle bir ortamda bu karşılaşmada olmamız çok sağlıklı olmayacaktır.
* Buradan Hodri Meydan’a da çağrımızdır; Kırıkhan'a pankartınızla gelin komşu iki şehrin depremzede çocukları olarak buradaki yaraları sarmaya, çocukların yüzünü güldürmeye omuz omuza devam edelim.
* Bireysel olarak maça gitmek isteyen taraftarlarımız karşılaşmayı yerinde takip edebilir destek olabilir, bizlerde Tatangalar olarak üzerimize düşen biletleri alarak bu görevi yapacağız.
* Son olarak yukarıda belirttiğimiz gibi Tatangalar olarak tüm enerjimizle, pankartımızla, canla başla Hatay / Kırıkhan 'dayız.
Tekrardan milletimizin başı sağolsun.
Yeşil&Siyah Saygılarımızla,
Sakaryaspor Taraftarlar Derneği adına ;
TATANGALAR



