Türk Harb-İş Sendikası Başkanlar Kurulu’nun 7 Temmuz 2025 tarihinde aldığı karar doğrultusunda, sendikaya bağlı şube başkanları, yöneticiler ve temsilciler Ankara’ya yürüyüş kararı aldı. Bu kapsamda Kocaeli, İzmir ve İstanbul şube yöneticileri, dün akşam saatlerinde Gölcük Tersanesi Komutanlığı önünden yola çıktı.

Yürüyüşün sabah saatlerinde Sakarya il sınırında Türk Harb-İş Sakarya İl Temsilcisi Serdar Karabulutlar, işyeri temsilcileri ve sendika üyeleri tarafından karşılanan heyet, alkışlar ve destek mesajlarıyla uğurlandı.

Burada kısa bir konuşma yapan Türk Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Şakir Akçer ve İzmir Şube Başkanı Selim Ulusoy, Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit düşen 12 askeri anarak başsağlığı dileklerinde bulundu. Ulusoy, “Milletimizin böyle bir acıyı bir daha yaşamaması en büyük dileğimizdir,” dedi.

Gazze'de can kaybı 64 bin 368'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 64 bin 368'e yükseldi
İçeriği Görüntüle